OP MAAT

ons aanbod aangepast aan uw noden

Op zoek naar de perfecte toevoeging voor uw volgende evenement? Zoek niet verder! Côté Sud brengt de onmiskenbare smaak van het zuiden naar uw feest met onze overheerlijke kaasschotels, perfect gecombineerd met aangepaste wijnen en deskundige toelichting.

Laat uw gasten verrassen en verwennen met een smaakvol assortiment van zorgvuldig geselecteerde kazen, rechtstreeks uit de beste regionale kaasmakerijen. Van zachte geitenkaas tot pittige blauwe schimmelkaas, onze kaasplanken bieden een scala aan smaken om elke fijnproever te bekoren.

Maar daar stopt het niet! Onze ervaren sommeliers zorgen voor de perfecte wijn-spijscombinaties, waardoor elke hap en slok een ware culinaire belevenis wordt. Of het nu gaat om een verfijnde rode wijn die de rijke smaak van een harde kaas benadrukt, of een verfrissende witte wijn die perfect samengaat met een romige camembert, wij hebben de ideale selectie om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we indien gewenst ook deskundige toelichting bij elke kaas en wijn, zodat uw gasten niet alleen genieten van de heerlijke smaken, maar ook iets leren over de herkomst, productiemethoden en smaakprofielen.